Produkty pochodzenia pszczelego to w pełni naturalne substancje, które korzystnie wpływają na funkcjonowanie układu odpornościowego. Należą do nich mleczko pszczele, pyłek kwiatowy i propolis.
Propolis posiada w swoim składzie wiele witamin z grupy A, B, C i E oraz kilkadziesiąt pierwiastków śladowych. Działa przeciwzapalnie i wzmacnia układ odpornościowy. Mleczko pszczele reguluje ciśnienie, usuwa szkodliwe kultury bakterii z organizmu, poprawia odporność na insulinę oraz stymuluje produkcję estrogenu, co pomaga ustabilizować cykle menstruacyjne u kobiet. Pyłek kwiatowy natomiast ma działanie detoksykacyjne, przeciwmiażdżycowe oraz wpływa na pracę wątroby.
Wszystkie produkty pszczele maja za zadanie wzmocnić nasze zdrowie i przyczynić się do walki z wirusami i bakteriami. Zaufaj naturze i poczuj moc jaką dają produkty pszczele. Więcej na temat właściwości miodu jak i produktów pszczelich dowiesz się z książki "Lecznicza moc pszczół".
Przepraszamy za niedogodności.
Brak wyników wyszukiwania. Spróbuj sformułować zapytanie w inny sposób.