Brak produktów
Brakuje 149,00 zł do promocji: DARMOWEJ DOSTAWY.
01555202
24 godziny + czas dostawy
24 godziny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności
Cud oleju kokosowego
Pierwsza w Polsce publikacja opisująca cudowne właściwości oleju kokosowego, który sprzyja dobremu zdrowiu.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Pierwsza w Polsce publikacja opisująca cudowne właściwości, niedocenianego przez lata, oleju kokosowego, który choć jest tłuszczem nasyconym, sprzyja dobremu zdrowiu. Nie powinno to dziwić, kiedy patrzymy na mieszkańców wysp Pacyfiku i innych społeczności, które używają go od wielu pokoleń. Ludzie, którzy wykorzystują olej kokosowy, niemal nie chorują. Sprzyja on także utracie wagi, zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry, wzmacnia układ immunologiczny i wątrobę, wspomaga gojenie ran – dobroczynnie wpływa na cały organizm. Kokos – „najzdrowszy olej na ziemi” – może być stosowany w kuchni i w książce znajdziesz mnóstwo przepisów. Jest pierwszym tłuszczem, który pomaga pozbyć się nadwagi!
EAN | 9788365404008 |
ISBN | 978-83-65404-00-8 |
Rok wydania | 2015 |
Numer wydania | VI |
Format | 14,5 x 20,5 cm |
Ilość stron | 268 |
Oprawa | miękka |
Patronat medialny
cud oleju kokosowego
Książka średnio napisana, dużo informacji się powiela, choć niewątpliwie olej kokosowy jest dziwną substancją, która pomaga na wiele schorzeń, np. podczas ospy czy alergii skórnych a nawet opryszczce, a po za tym świetnie nadaje się do mycia okien i mebli drewnianych, mimo swojej wysokiej ceny jest dość wydajny - stosuję go systematycznie od kilku lat i póki co moja rodzina prawie nie choruje. A książkę polecam, bo z pewnością każdy odnajdzie w niej coś dla siebie.
To niewiarygodne odkrycie! Okazuje się, że olej kokosowy to jedyny tłuszcz, który przyczynia się do zdrowia. Czytałam i nie wierzyłam. Po lekturze książki natychmiast pobiegłam do najbliższego sklepu. Niestety, nie tam nie wiedzieli o oleju kokosowym. To poszłam do jedynego znanego mi w okolicy sklepu ze zdrową żywnością i na szczęście był. Zaczęłam ostrożnie od maseczki twarzy. Super! Potem maseczka na włosy. Rewelacja! Stopniowo zaczęłam wprowadzać do kuchni i dzięki wielu przepisom zawartym w książce stosować na co dzień: do smażenia, czy smarowania. Takich pysznych smażonych warzyw nie jadłam nigdy wcześniej! Nadaje się też do robienia pysznych ciast.
Teraz czas na długowieczność.
Albert Ainchtain
Stosuje to i żyje już 300lat nie spodziewaliście sie mnie