Obniżona cena! Jadalne ro liny dziko rosn ce Powiększ

Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin

010011514

Autor: Steffen Guido Fleischhauer Jurgen Guthmann Roland Spiegelberger

Wydawnictwo Vital

Essbare Wildpflanzen: 200 Arten bestimmen und verwenden

24 godziny + czas dostawy

24 godziny


    -28%

    Cena katalogowa:

    69,60 zł

    Nasza cena:

    50,11 zł

    W przyrodzie występuje szeroki wybór dziko rosnących roślin jadalnych. Mogą one wzbogacić nasz jadłospis i charakteryzują się wysoką zawartością cennych substancji odżywczych i leczniczych. Obecnie w zdecydowanej większości stanowią one pożywienie, którego nigdzie nie można kupić, które możesz sam nazbierać, przyrządzić i delektować się ich smakiem. Książka ta jest łatwym w zastosowaniu przewodnikiem. Znajdziesz w niej informacje o 200 najważniejszych i najbardziej u nas rozpowszechnionych dziko rosnących roślinach jadalnych wraz z ich ilustracjami. Uzyskasz szczegółowe dane dotyczące tego, jakie części roślin można zbierać o danej porze roku i w jaki sposób je wykorzystać. Nauczysz się także rozpoznawać trujące rośliny, które można pomylić z jadalnymi. Zdrowie i smak z natury.

    EAN9788381685115
    ISBN978-83-8168-511-5
    Rok wydania2020
    Numer wydaniaIII - dodruk
    Format14,5 x 20,5 cm
    Ilość stron336
    Oprawamiękka

    Patronat medialny

    Napisz opinię
    Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin

    Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin